"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
lähipäevade ilmaprognoos Ilm läheb lähipäevil senisest veidi jahedamaks (0)
17. juuli 2023
Pilt on illustratiivne. Pexels

Keskkonnaagentuuri prognoosi järgi läheb ilm lähipäevil senisest veidi jahedamaks, kuid õhusooja maksimumid püsivad siiski kindlalt üle 20 kraadi, vahendas BNS.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 10-16 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, võib olla äikest. Puhub edela- ja läänetuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 17-21 kraadi. 

Neljapäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 4-10, öö hakul põhjarannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 10-16 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, võib olla äikest. Puhub edela- ja läänetuul 4-9, rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 17-21 kraadi. 

Reede öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 3-9, rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 8-13, rannikul kuni 16 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 5-11, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 17-21 kraadi. 

Keskkonnaagentuuri prognoosi järgi tuleb teisipäeval kuni 23 kraadi sooja.

Öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, võib äikest olla. Mõnel pool on võimalik udu. Puhub edela- ja läänetuul 3-9, rannikul puhanguti 12, öö hakul saartel kuni 14 m/s. Sooja on 11-17 kraadi. 

Peipsi järvel puhub valdavalt edelatuul 3-8 m/s ja laine kõrgus on 0,3-0,8 meetrit. Kohati sajab hoovihma. Mõnel pool võib udu olla, muidu on nähtavus hea. Sooja on 15-17 kraadi. 

Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, kohati on äikest. Puhub edela- ja läänetuul 5-11, puhanguti 14, pärastlõunal rannikul kuni 17 m/s. Sooja on 17-23 kraadi. 

Peipsi järvel puhub edela- ja läänetuul 5-10, puhanguti kuni 14 m/s. Laine kõrgus on 0,7-1,2 meetrit. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikeseoht. Nähtavus on hea, sajuhoogudes piiratud. Sooja on 19-22 kraadi.

Jälgi äikesekaarti siit.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.