"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pirita Linnaosa Valitsus kutsub erakorralisele infotunnile seoses bussiliinide muudatustega (1)
18. juuli 2023
Pilt on illustratiivne. Pirita Linnaosa Valitsus

Sel neljapäeval, 20. juulil kell 17.30 korraldab Pirita Linnaosa Valitsus infotunni seoses bussiliinide muudatustega linnaosa valitsuse saalis aadressil Kloostri 6, Tallinn. Oodatud kõik Pirita elanikud.

Kohtumisel keskendutakse aktuaalsetele teemadele, mis puudutavad bussiliinide nr 5, 6 ja 8 muudatusi Pirita linnaosas.

Infotunnil osaleb lisaks linnaosa vanemale Kaido Saarniidule Transpordiameti spetsialist, kes on valmis vastama küsimustele ning kuulama elanike ettepanekuid seoses liinide muudatustega.

“Meie eesmärk on tagada, et ühistranspordi muudatused vastaksid elanike vajadustele ja teeks ühistranspordiga liiklemise Pirita linnaosas mugavaks ja tõhusaks,” ütles Pirita linnaosa vanem Kaido Saarniit. “Infotunnil saavad elanikud esitada oma küsimusi ja jagada oma mõtteid ning meie meeskond on valmis neid kuulama ja arvestama.”

Infotunni teemad hõlmavad bussiliinide nr 5, 6 ja 8 muudatusi, mis on ellu kutsutud eesmärgiga muuta ühistranspordiga liikumine Pirita linnaosas efektiivsemaks ning pakkuda elanikele rohkem võimalusi ümberistumisteks, tagades samas suurema teeninduspiirkonna.

Infotunnile registreerimine ei ole vajalik.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Epp Eespäev
20. juuli 2023 08:34
Bussiliini 5 äramuutmine on kohalikest lihtsalt ülesõitmine.Pole kunagi protestides osalenud.Nüüd lähen seisma plakatiga ja kutsun ka kõiki teisi .