"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
ETTEVAATUST! Põhja prefektuur hoiatab veebis leviva uue kelmuse eest (0)
18. juuli 2023
Pilt on illustratiivne. Pexels

Põhja prefektuur hoiatab, et kelmid ei pea suvepuhkust ning on veebis asunud levitama uut petuskeemi, vahendas BNS.

“Taas on välja mõeldud petuskeem, kuidas inimestelt raha välja meelitada. Nimelt on sotsiaalmeediasse pandud jooksma reklaam, mis lubab, et pärast panga teenuste hindamist kantakse teie kontole 25 eurot,” kirjutab politsei sotsiaalmeedias. 

“Tundub nagu kerge rahateenimise võimalus? Tegelikult on aga tegemist petuleheküljega, mille tunned ära, kui tähelepanelikult vaatad aadressiriba, kuhu sind on edasi suunatud.
Ole tähelepanelik,” jätkas prefektuur. 

Kahtluse puhul on kõige kindlam kirjutada brauseri aadressireale ise www.lhv.ee, mitte vajutada lingil, mis tundub sarnane, kuid on tegelikult mõne tähekombinatsiooni poolest siiski erinev, soovitab politsei. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.