"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
galerii Raekoja platsi ajutises pargis nauditi mõnusat suvekontserti. Lavale astus Tobias Tammearu trio (1)
19. juuli 2023
Tobias Tammearu trio kontsert Raekoja platsi avatud pargis 18.07. Dmitri Povilaitis

Eile, 18. juunil, leidis Tallinna vanalinna südames Raekoja platsi ajutises pargis aset õdus kontsert. Lavale astusid noored tegijad – Tobias Tammearu trio.

Vaata galeriid (18)

Õhtut muusika saatel tulid nautima nii suured kui väikesed muusikasõbrad. Raekoja platsile suvekuudeks kerkinud ajutises pargis saab sel suvel nautida mitmesuguseid tegevusi – ees ootavad kontserdid, lasteetendused ja mängupäevad. Seega tegevusi jätkub igas vanuses inimestele ka edaspidi.

𝑻𝒐𝒃𝒊𝒂𝒔 𝑻𝒂𝒎𝒎𝒆𝒂𝒓𝒖 𝑻𝒓𝒊𝒐 𝑘𝑎𝑜𝑡𝑎𝑏 𝑜𝑚𝑎 𝑚𝑢𝑢𝑠𝑖𝑘𝑎𝑠 𝑠𝑡𝑒𝑟𝑒𝑜𝑡𝑢̈𝑢̈𝑝𝑠𝑒𝑑 𝑟𝑜𝑙𝑙𝑖𝑑, 𝑙𝑢𝑢𝑒𝑠 𝑎𝑏𝑠𝑜𝑙𝑢𝑢𝑡𝑠𝑒 𝑣𝑜̃𝑟𝑑𝑠𝑢𝑠𝑒, 𝑢̈ℎ𝑡𝑠𝑒 ℎ𝑖𝑛𝑔𝑎𝑚𝑖𝑠𝑒 𝑗𝑎 𝑝𝑎𝑛𝑛𝑒𝑠 𝑒𝑛𝑑 𝑒𝑏𝑎𝑡𝑎𝑣𝑎𝑙𝑖𝑠𝑡𝑒𝑠𝑠𝑒 𝑜𝑙𝑢𝑘𝑜𝑟𝑑𝑎𝑑𝑒𝑠𝑠𝑒 𝑠𝑎𝑘𝑠𝑜𝑓𝑜𝑛𝑖𝑠𝑡𝑖, 𝑏𝑎𝑠𝑠𝑖𝑠𝑡𝑖 𝑣𝑜̃𝑖 𝑡𝑟𝑢𝑚𝑚𝑎𝑟𝑖𝑛𝑎. 𝑉𝑜𝑜𝑡𝑒𝑙𝑒 𝑅𝑢𝑢𝑠𝑚𝑎𝑎 𝑎𝑗𝑎𝑘𝑖𝑟𝑗𝑎𝑠𝑡 𝑀𝑢̈𝑢̈𝑟𝑖𝑙𝑒ℎ𝑡 𝑜𝑛 𝑘𝑖𝑟𝑗𝑢𝑡𝑎𝑛𝑢𝑑: “𝑇𝑜𝑏𝑖𝑎𝑠 𝑇𝑎𝑚𝑚𝑒𝑎𝑟𝑢 𝑇𝑟𝑖𝑜 𝑚𝑎̈𝑛𝑔𝑖𝑏 𝑣𝑎𝑖𝑘𝑢𝑠𝑒 𝑗𝑎 𝑚𝑢̈𝑟𝑎𝑔𝑎, 𝑟𝑢̈𝑡𝑚𝑖, 𝑚𝑒𝑙𝑜𝑜𝑑𝑖𝑎 𝑗𝑎 ℎ𝑎̈𝑔𝑢𝑠𝑡𝑎𝑡𝑢𝑑 ℎ𝑒𝑙𝑖𝑑𝑒 𝑣𝑎̈𝑙𝑗𝑎𝑗𝑜𝑜𝑛𝑖𝑠𝑡𝑎𝑚𝑖𝑠𝑒𝑔𝑎, 𝑚𝑖𝑠𝑡𝑜̃𝑡𝑡𝑢 𝑛𝑒𝑛𝑑𝑒 𝑚𝑢𝑢𝑠𝑖𝑘𝑎 𝑜𝑛 𝑘𝑜𝑜𝑠𝑠𝑒𝑖𝑠𝑢 𝑛𝑜𝑜𝑟𝑢𝑠𝑡 𝑎𝑟𝑣𝑒𝑠𝑡𝑎𝑑𝑒𝑠 𝑎̈𝑎̈𝑟𝑚𝑖𝑠𝑒𝑙𝑡 𝑜𝑚𝑎𝑛𝑎̈𝑜𝑙𝑖𝑛𝑒.” 𝐾𝑎𝑎𝑠𝑡𝑒𝑔𝑒𝑣𝑎𝑑 𝑜𝑛 𝑹𝒐𝒃𝒆𝒓𝒕 𝑹𝒆𝒃𝒂𝒏𝒆 𝑏𝑎𝑠𝑠𝑖𝑙 𝑛𝑖𝑛𝑔 𝑴𝒂𝒓𝒕𝒊𝒏 𝑷𝒆𝒕𝒆𝒓𝒎𝒂𝒏𝒏 𝑡𝑟𝑢𝑚𝑚𝑖𝑑𝑒𝑙. 𝐽𝑎̈𝑟𝑔𝑖𝑡𝑎𝑘𝑠𝑒 𝑢̈ℎ𝑡𝑒 𝑝𝑜̃ℎ𝑖𝑝𝑟𝑖𝑛𝑡𝑠𝑖𝑖𝑝𝑖: “𝐴̈𝑟𝑎 𝑒𝑒𝑙𝑑𝑎, 𝑙𝑎𝑠𝑒 𝑚𝑢𝑢𝑠𝑖𝑘𝑎𝑙 𝑒𝑛𝑑 𝑗𝑢ℎ𝑡𝑖𝑑𝑎”.

𝑻𝒐𝒃𝒊𝒂𝒔 𝑻𝒂𝒎𝒎𝒆𝒂𝒓𝒖 𝑜𝑛 𝑛𝑜𝑜𝑟𝑒𝑚𝑎 𝑝𝑜̃𝑙𝑣𝑘𝑜𝑛𝑛𝑎 𝑠𝑖𝑙𝑚𝑎𝑝𝑎𝑖𝑠𝑡𝑒𝑣 𝑠𝑎𝑘𝑠𝑜𝑓𝑜𝑛𝑖𝑠𝑡, ℎ𝑒𝑙𝑖𝑙𝑜𝑜𝑗𝑎 𝑗𝑎 𝑘𝑙𝑎ℎ𝑣𝑝𝑖𝑙𝑙𝑖𝑚𝑎̈𝑛𝑔𝑖𝑗𝑎, 𝑘𝑒𝑑𝑎 𝑜𝑛 𝑘𝑢𝑗𝑢𝑛𝑑𝑎𝑛𝑢𝑑 𝑜̃𝑝𝑖𝑛𝑔𝑢𝑑 𝑛𝑖𝑖 𝐻𝑒𝑖𝑛𝑜 𝐸𝑙𝑙𝑒𝑟𝑖 𝑛𝑖𝑚 𝑇𝑎𝑟𝑡𝑢 𝑀𝑢𝑢𝑠𝑖𝑘𝑎𝑘𝑜𝑜𝑙𝑖𝑠, 𝐺𝑒𝑜𝑟𝑔 𝑂𝑡𝑠𝑎 𝑛𝑖𝑚 𝑇𝑎𝑙𝑙𝑖𝑛𝑛𝑎 𝑀𝑢𝑢𝑠𝑖𝑘𝑎𝑘𝑜𝑜𝑙𝑖𝑠 𝑘𝑢𝑖 𝑘𝑎 𝐴𝑚𝑠𝑡𝑒𝑟𝑑𝑎𝑚𝑖 𝐾𝑜𝑛𝑠𝑒𝑟𝑣𝑎𝑡𝑜𝑜𝑟𝑖𝑢𝑚𝑖𝑠. 𝑇𝑎 𝑜𝑛 𝑡𝑒𝑔𝑒𝑣 𝑘𝑜𝑜𝑠𝑠𝑒𝑖𝑠𝑢𝑑𝑒𝑠 𝑛𝑎𝑔𝑢 𝑁𝑒𝑤 𝑊𝑖𝑛𝑑 𝐽𝑎𝑧𝑧 𝑂𝑟𝑐ℎ𝑒𝑠𝑡𝑟𝑎, 𝑁𝑢𝑏𝑙𝑢, 𝑆𝑒𝑒 𝑃𝑜𝑙𝑒 𝑆𝑒𝑒 𝑇𝑟𝑖𝑜, 𝐴𝑛𝑔𝑢𝑠 𝑗𝑝𝑡. 𝑈̈ℎ𝑡𝑙𝑎𝑠𝑖 𝑘𝑢𝑢𝑙𝑒𝑏 𝑇𝑜𝑏𝑖𝑎𝑠𝑒 𝑙𝑜𝑜𝑚𝑖𝑛𝑔𝑢𝑡 𝑚𝑖𝑡𝑚𝑒𝑡𝑒𝑠 𝑡𝑒𝑎𝑡𝑟𝑖𝑡𝑒𝑠 𝑢̈𝑙𝑒 𝐸𝑒𝑠𝑡𝑖 𝑛𝑎𝑔𝑢 𝑛𝑎̈𝑖𝑡𝑒𝑘𝑠 𝑇𝑎𝑙𝑙𝑖𝑛𝑛𝑎 𝐿𝑖𝑛𝑛𝑎𝑡𝑒𝑎𝑡𝑟𝑖𝑠 𝑗𝑎 𝐾𝑢𝑟𝑒𝑠𝑠𝑎𝑎𝑟𝑒 𝑇𝑒𝑎𝑡𝑟𝑖𝑠. 𝐴𝑎𝑠𝑡𝑎𝑙 2023 𝑝𝑎̈𝑟𝑗𝑎𝑡𝑖 𝑇𝑜𝑏𝑖𝑎𝑠 𝐸𝑒𝑠𝑡𝑖 𝐽𝑎𝑧𝑧𝑖𝑎𝑢ℎ𝑖𝑛𝑑𝑎𝑑𝑒𝑙 𝑁𝑜𝑜𝑟𝑒 𝐽𝑎𝑧𝑧𝑖𝑡𝑎𝑙𝑒𝑛𝑑𝑖 𝑡𝑖𝑖𝑡𝑙𝑖𝑔𝑎.

  1. 𝑎𝑎𝑠𝑡𝑎𝑙 𝑎𝑛𝑑𝑖𝑠 𝑎𝑛𝑠𝑎𝑚𝑏𝑒𝑙 𝑣𝑎̈𝑙𝑗𝑎 𝑑𝑒𝑏𝑢̈𝑢̈𝑡𝑎𝑙𝑏𝑢𝑚𝑖 “𝐵𝑖𝑣𝑖𝑢𝑚”, 𝑚𝑖𝑠 𝑜𝑛 𝑝𝑎̈𝑙𝑣𝑖𝑛𝑢𝑑 𝑝𝑎𝑙𝑗𝑢 𝑝𝑜𝑠𝑖𝑡𝑖𝑖𝑣𝑠𝑒𝑡 𝑣𝑎𝑠𝑡𝑢𝑘𝑎𝑗𝑎 𝑘𝑢𝑢𝑙𝑎𝑗𝑎𝑡𝑒𝑙𝑡 𝑗𝑎 𝑘𝑟𝑖𝑖𝑡𝑖𝑘𝑢𝑡𝑒𝑙𝑡.
Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Midagi ilusat
20. juuli 2023 02:41
Tore linnapoolne ettevõtmine ja kõigile midagi.