"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
vaata skeemi! Esmaspäevast suletakse liiklusele Kursi tänava ja Põhja puiestee ristmik (0)
21. juuli 2023
Põhja puiestee. Pilt on illustratiivne. Eero Vabamägi/Postimees/Scanpix Baltics

Seoses Vanasadama trammitee ehitustöödega suletakse esmaspäevast, 24. juulist liiklusele Kursi tänava ja Põhja puiestee ristmik kuni 30. septembrini, ehitustööde ajaks muudetakse ka bussiliinide nr 3, 66 ja 73 peatuste asukohti.

Liiklusmuudatused Põhja puiesteel alates 24.07.
Pilt: Tallinna Linnavalitsus

Tööde käigus toimuvad Kursi tänava ja Põhja puiestee ristmiku piirkonnas maa-aluste kommunikatsioonivõrkude ümberpaigutamised, mis on seotud Vanasadama trammitee rajamisega. Sulgemise ajal on liiklus ümber suunatud, liiklejatele soovitatakse võimalusel vältida kesklinnas autoga liikumist.

Seoses ristmiku sulgemisega muutuvad bussipeatuste asukohad. Bussiliini nr 3 Linnahalli peatus Randla suunal paikneb ajutises asukohas peale Kalasadama tänava ristmikku hoone nr 23 ees. Bussiliin nr 66 Linnahalli peatus Randla suunal asub peale Kalasadama tänava ristmikku hoone nr 23 ees. Kopli liinide suunal peatub buss nr 73 enne Kalasadama tänava ristmikku.

Vanasadama trammitee rajamise tulemusena valmib ligi 2,5-kilomeetrisel lõigul uus trammiliin, mis algab Kivisilla ja Gonsiori tänava ristmikust ning ulatub kuni Põhja puiesteeni. Ent lisaks läbib uuenduskuuri ka kogu rajatava trammiliini ulatusse jääv linnaruum. Rajatakse uued haljasalad, ristmikud tehakse kõigile liiklejatele turvalisemaks ja kaasaegsemaks.

Vanasadama trammitee veebilehel tallinn.ee/vanasadamatramm saavad ühistranspordi kasutajad detailse ülevaate kõigi bussiliinide ümbersuunamisest ning autoga liiklejad leiavad liikluskorralduse infot koos ümbersõiduskeemidega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Seotud artiklid