"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
ilm teisipäeval Oodata on äiksevihma ja sooja tuleb kuni 22 kraadi (0)
24. juuli 2023
Pilt on illustratiivne. Pexels

Keskkonnaagentuuri prognoosi kohaselt sajab teisipäeval Eestis äiksevihma ja sooja tuleb kuni 22 kraadi, vahendas BNS.

Öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja võib olla udu. Hommikul lõuna poolt alates pilvisus tiheneb, Liivi lahe ümbrusesse ja mandri lõunapiiri lähedale jõuab tihedam vihmasadu, võib olla äikest. Puhub valdavalt lõunatuul, pärast keskööd pöördub saartelt alates kagusse ja itta 2-7 m/s. Sooja tuleb 7 kuni 12 kraadi, rannikul kuni 16 kraadi.

Peipsi järvel puhub valdavalt lõunatuul 2-5 m/s. Laine kõrgus kuni pool meetrit. Ilm on sajuta, kohati võib olla udu, muidu on nähtavus hea. Sooja tuleb 10 kuni 13 kraadi.

Päeval pilvisus tiheneb. Vihmasadu levib Lõuna-Eestist üle maa põhja-kirde suunas, on äikest. Paiguti on sadu intensiivne ja sekka võib tulla rahet. Õhtul lõuna poolt pilved ja sadu hõrenevad. Puhub idatuul, pärastlõunal saartelt alates pöördubtuul läännde 3-9 m/s, õhtul Virumaa rannikul tugevneb kirde- ja idatuul 5-10, puhanguti kuni 14 m/s. Sooja tuleb 17 kuni 22 kraadi, sajupilvede all langeb õhusoe 14 kraadini.

Peipsi järvel puhub kagu- ja idatuul 4-9, pärastlõunal puhanguti kuni 14 m/s. Laine kõrgus 0,6-1,4 meetrit. Pärastlõunal sajab hoovihma, on äikeseoht. Nähtavus on hea, sajus piiratud. Sooja tuleb 17 kuni 20 kraadi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.