"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
imeline! Eneli Jefimova tegi Jaapanis toimunud ujumise MM-i finaalis ajalugu! (0)
25. juuli 2023
Eneli Jefimova Erki Pärnaku/Õhtuleht/Scanpix Baltics

Eneli Jefimova sai teisipäeval Jaapanis Fukuokas ujumise maailmameistrivõistlustel 100 meetri rinnulijumise finaalis 6. koha

Finaalis teisel rajal ujunud Jefimova läbis distantsi ajaga 1.06,36. Kuldmedali võitis leedulanna Ruta Meilutyte ajaga 1.04,62, mis tähendab, et see oli Eesti iseseisvuse taastamise järel meie naisujujate parim sooritus MMil. Hõbemedalile ujus Lõuna-Aafrika esindaja Tatjana Schoenmaker ajaga 1.05,84. Pronksmedalile tuli ameeriklanna Lydia Jacoby tulemusega 1.05,94.

Eneli Jefimova ujus end esmaspäeval eelujumisest edasi poolfinaali 9. ajaga 1.06,54. Teises poolfinaalis ujus Jefimova välja aja 1.06,18, mis on uus Eesti rekord. Selle tulemusega sai ta oma poolfinaalis 3. koha ja kahe poolfinaali peale kokku 5. koha ning kindlustas edasipääsu finaali.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Seotud artiklid