"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
kolmapäevane ilm Sooja lubatakse kuni 22 kraadi (0)
25. juuli 2023
Pilt on illustratiivne. Pexels

Keskkonnaagentuuri prognoosi kohaselt sajab kolmapäeval Eestis hoovihma ja sooja tuleb kuni 22 kraadi, vahendas BNS.

Öösel on laialdaselt on pilvi ja kohati selgemat taevast. Öö hakul sajab mitmel pool hoovihma ja on äikest, peale keskööd sajuhood hõrenevad. Kohati tekib udu. Puhub läänetuul 3-8, puhanguti 12 m/s. Sooja tuleb 10 kuni 16 kraadi.

Peipsi järvel puhub valdavalt edelatuul 3-8, puhanguti kuni 12 m/s, peale keskööd läänetuul ja nõrgeneb veidi. Laine kõrgus on 0,6-1,2 meetrit. Sajab hoovihma, peale keskööd sadu väheneb. Kohati võib olla udu. Sooja tuleb 13 kuni 16 kraadi.

Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikeseoht. Puhub läänetuul 3-9, puhanguti kuni 12 m/s, õhtul nõrgeneb veidi. Sooja tuleb 17 kuni 22 kraadi, sajupilve all võib langeda õhusoe 14 kraadini.

Peipsi järvel puhub läänetuul 3-7 m/s. Laine kõrgus on 0,3-0,8 meetrit. Ajuti sajab hoovihma, on äikeseoht. Nähtavus on hea, sajus piiratud. Sooja tuleb 18 kuni 21 kraadi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.