"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
ilm lähipäevil Mitmel võib pool sadada hoovihma (0)
26. juuli 2023
Pilt on illustratiivne. Pexels

Keskkonnaagentuuri prognoosi kohaselt võib lähipäevil mitmel pool üle Eesti hoovihma sadada, vahendas BNS.

Ööl vastu neljapäeva on pilvi vähe ja ilm on olulise sajuta. Puhub läänekaare tuul 2-5, rannikul kuni 9, Soome lahe ääres puhanguti 13 m/s. Sooja on 8-13, rannikul kuni 16 kraadi. Neljapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib hoovihma sadada. Puhub lääne- ja edelatuul 3-9, puhanguti 12 m/s. Sooja on 18-23 kraadi.

Ööl vastu reedet on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Lääne-Eestis võib kohati hoovihma sadada. Puhub läänekaare, Lääne-Eestis lõunakaare tuul 3-8 m/s. Sooja on 7-12, rannikul kuni 16 kraadi. Reede päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, suurem on saju võimalus Lääne-Eestis. Puhub läänekaare tuul 3-8, puhanguti 12 m/s. Sooja on 17-22 kraadi.

Ööl vastu laupäeva taevas selgineb ja ilm on olulise sajuta. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 8-13, rannikul kuni 17 kraadi. Laupäeva päeval on vähese, kohati vahelduva pilvisuse ja üksikute vihmahoogudega ilm. Puhub läänekaare tuul 2-5, rannikul kuni 9 m/s. Sooja on 20-25, tuulele avatud rannikul kuni 18 kraadi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.