"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Eeloleva nädala esimese poole ilm tuleb suviselt heitlik (0)
29. juuli 2023
Pealinn

Kuigi järgmise nädala esimeses pooles tõusevad päevased õhutemperatuurid 24-25 kraadi juurde, on sekka oodata vihma ja äikest ning paiguti ka üle keskmise tugevat tuult.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu esmaspäeva pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ning võib esineda äikest. Tuul on mandril nõrk ja muutliku suunaga, saartel tugevneb lõuna- ja kagutuul 3–8, puhanguti kuni 12 m/s. Sooja on 11–15, rannikul kuni 17 kraadi. Esmaspäeva ennelõunal on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikest. Pärastlõunal edela poolt alates pilvisus hõreneb ja sajuvõimalus väheneb. Puhub valdavalt lõunakaaretuul 3–9, Lääne-Eesti saartel ja rannikul edela- ja lõunatuul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 18–24 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, võib olla äikest. Puhub lõunakaaretuul 3–9 m/s. Pärast keskööd tugevneb saartel kagu- ja lõunatuul puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 9–14, rannikul kuni 17 kraadi. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja esineb äikest. Puhub lõunakaaretuul 4–10, Lääne-Eesti saartel ja rannikul kagu- ja lõunatuul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 19–24 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, võib olla äikest. Puhub kagu- ja lõunatuul 3–9, Lääne-Eesti saartel ja rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 12–18 kraadi. Kolmapäeva ennelõunal on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikest. Pärastlõunal hakkab edela poolt alates selginema ja sajuvõimalus väheneb. Puhub kagu- ja lõunatuul 5–11, Lääne-Eesti saartel ja rannikul puhanguti kuni 16 m/s. Õhtu poole Lääne-Eestis lõuna- ja edelatuul veidi nõrgeneb. Sooja on 19–25 kraadi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.