"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lasnamäe Linnaosa Valitsus kutsub elanikke Tondiraba parki trenni tegema (0)
29. juuli 2023
Albert Truuväärt/Pilt on illustratiivne

Augustis toimuvad Tondiraba pargi välijõusaalis treeneri juhendamisel trennid. Üritus on kõigile osalejatele tasuta.

„Tallinna linnas, kaasa arvatud Lasnamäel on mitmeid alasid välitrenažööridega. Paraku lähevad paljud inimesed neist mööda. Kas siis selle tõttu, et ei oska või siis hoopiski ei julge neid kasutada. Tulevastel üritustel näitab treener kohapeal ette ja vajadusel nõustab inimesi, kuidas saab välitrenažööre turvaliselt ja maksimaalselt efektiivselt kasutada. Kutsun kõiki huvilisi liituma treeningutega, et edaspidiselt saaksid kõik iseseisvalt, avalikus ruumis olevaid, trenažööre kasutada,“ ütles Lasnamäe Linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Linnaosavalitsus pakub elanikele võimalust teha värskes õhus trenni neljapäeviti, 11. augustil ning 25. augustil, treeneri juhendamisel. Trennid algavad kell 17.00 õhtul ning kestavad kuni kella 18.00-ni. Treeningud toimuvad Tondiraba pargi välijõusaalis, mis on Baltimaade ning Skandinaavia üks suurimatest välijõusaalidest. Kokku on seal 20 erinevat spordiseadet. Kogunemiskoht on Varraku tn 16, suure mänguväljaku juures.

Trenne viib läbi eratreener Alina Bogdanova. Trennidest on oodatud osa võtma kõik spordihuvilised, samuti sobivad välitrennid ka algajatele. 

Üritus on kõikidele osalejatele tasuta ning eelregistreerimist üritusele ei toimu. Kuna trennid toimuvad välitingimustes, palume riietuda elanikel vastavalt ilmastikule.

Tondiraba park on unikaalne rohe- ja puhkeala, kus lisaks välijõusaalile on külastajatele rajatud mitu suurt mänguväljakut, seiklusrada ja koerte jalutusväljakud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.