"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Eneli Jefimova sai ujumise MM-il 50 meetri rinnuliujumises 8. koha (0)
30. juuli 2023
Pealinn

Eneli Jefimova sai pühapäeval Jaapanis Fukuokas ujumise maailmameistrivõistlustel naiste 50 meetri rinnuliujumise finaalis 8. koha. 

Jefimova ujus finaalis aja 30,48, mis on tema seni kehvem aeg sel distantsil nendel võistlustel. Finaali jõudis Jefimova poolfinaalis ujutud ajaga 30,22, mis andis talle kahe poolfinaali peale kokku 6. koha. Poolfinaali pääses Jefimova eelujumises ujutud 30,39-ga. Tema parim koht MM-il on eelmisel aastal Budapestis saavutatud 6. koht.

Maailmameistritiitli võitis uue maailmarekordiga 29,16 leedulanna Ruta Meilutyte, kes teenis maailmarekordi eest 30 000 dollarit. Hõbemedalile tuli USA esindaja Lilly King ajaga 29,94. Pronksmedal kuulus itaallannale Benedetta Pilatole ajaga 30,04.

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.