"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
lähipäevade ilm Esimesed augustipäevad tulevad äikselised (0)
31. juuli 2023
Pilt on illustratiivne. Pexels

Madalrõhkkond toob lähipäeviks vihmasadu ja äikest, kuid päevased õhutemperatuurid püsivad mõõdukalt suvised, jäädes valdavalt 17 ja 25 kraadi vahele, vahendas BNS.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu teisipäeva vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ning võib esineda äikest. Paiguti tekib udu. Puhub lõunakaaretuul 3–9, Lääne-Eesti saartel ja rannikul kagu- ja lõunatuul puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 9–14, rannikul kuni 17 kraadi. Teisipäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ning on äikest. Sadu on mõnel pool intensiivne. Puhub kagu- ja lõunatuul 4–10, puhanguti 13, Lääne-Eesti saartel ja rannikul kuni 15 m/s. Sooja on 17–24, Ida-Eestis kuni 26 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, võib olla äikest. Puhub kagu- ja lõunatuul 3–9, Lääne-Eesti saartel ja rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 14–18 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma, on äikest. Sadu on mõnel pool intensiivne. Puhub lõunakaaretuul 3–9, puhanguti kuni 12 m/s. Sooja on 17–24, Ida-Eestis kuni 26 kraadi.

Neljapäeva öösel on mandril pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma, on äikeseoht. Hommikuks liigub sadu Ida-Eesti kohale. Saartel on vähese või vahelduva pilvisusega ilm, võib hoovihma tulla. Puhub valdavalt lõunakaaretuul 3–9, rannikul puhanguti kuni 12 m/s. Sooja on 13–18 kraadi. Neljapäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, pärastlõunal ja õhtul kanduvad üle Lääne-Eesti kirde suunas uued intensiivsed sajuhood koos äikesega. Puhub valdavalt lõunakaaretuul 3–9, puhanguti 12, saartel kagu- ja lõunatuul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on 19–25 kraadi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Seotud artiklid