"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
statistika Tänavu on liiklusõnnetustes hukkunud 31 inimest (0)
02. august 2023
Pilt on illustratiivne. Pexels

Transpordiameti esialgse statistika järgi on tänavu seitsme kuuga liiklusõnnetustes hukkunud 31 inimest ehk mullusega võrreldes kahe võrra enam, vahendas BNS.

Kokku on juhtunud 893 rasket liiklusõnnetust, milles lisaks 31 hukkunule on vigastada saanud 1012 inimest.

Hukkunutega avariidest kuus olid jalakäijaõnnetused, kaheksa sõidukite kokkupõrked, 16 ühesõidukiõnnetused ja üks oli muu õnnetus. Vigastada saanutest olid 147 jalakäijhad, 320 sattusid sõidukite kokkupõrkesse ning 366 ühesõidukiõnnetustesse. 55 inimest said vigastada muudes õnnetustes. 

Juulis juhtus 204 rasket õnnetust, milles oli vigastatuid 216 ja hukkunuid kuus. Juunis oli raskeid õnnetusi 172, vigastatuid 194 ja hukkunuid kuus. Mais sai 180 raskes õnnetuses surma üheksa ja vigastada 203 inimest. Aprillis oli raskeid õnnetusi 103, vigastatuid 119 ja hukkunuid viis. Märtsis sai 82 raskes avariis vigastada 85 ja surma viis inimest ning veebruaris oli 70 raskes õnnetuses 70 vigastatut ja hukkunuid polnud. Aasta esimene kuu tõi kaasa 82 rasket õnnetust, milles said vigastada 110 inimest ja kolm hukkusid. 

Mullu juhtus esimese seitsme kuuga 990 rasket liiklusõnnetust, milles hukkus 29 ja said vigastada 1114 inimest. Kogu möödunud aasta peale kokku juhtus 1701 rasket liiklusõnnetust, milles said vigastada 1918 inimest ja 50 kaotasid elu. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Seotud artiklid