"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kristin: püüan vähem poes käia (0)
03. august 2023
Kristin Pealinn

Poes käib krõbe hinnaralli. Kõigest poole aastaga on hinnad tõusnud märkimisväärselt ja nende alandamist veel näha ei ole. Pealinn küsis inimestelt, kas nad on hindade muutumist poodides märganud, kuidas on muutnud see nende ostuharjumusi ning kas nad saavad ikka oma sissetulekuga praeguses olukorras hakkama.

Hindade muutus on muutnud minu ostuharjumusi. Valin rohkem ja jälgin sooduspakkumisi. Samuti käin vähem poes. Hetkel saan veel oma sissetulekuga hakkama.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.