"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Merle: kõige rohkem on mõjutanud ostuharjumusi toidukaupade osas (0)
03. august 2023
Merle Pealinn

Poes käib krõbe hinnaralli. Kõigest poole aastaga on hinnad tõusnud märkimisväärselt ja nende alandamist veel näha ei ole. Pealinn küsis inimestelt, kas nad on hindade muutumist poodides märganud, kuidas on muutnud see nende ostuharjumusi ning kas nad saavad ikka oma sissetulekuga praeguses olukorras hakkama.

Ikka olen märganud hindade muutumist. Kõige rohkem on see mõjutanud minu ostuharjumusi just toidukauba osas. Püüan säästlikumalt hakkama saada, kasutan soodustusi ja muud sellist. Praegu saan oma sissetulekuga hakkama ning vajadusel võtan tööd juurde.

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.