"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
ILM LÄHIPÄEVIL Õhusooja maksimumid kerkivad 31 kraadini (0)
03. august 2023
Pilt on illustratiivne. Pexels

Ilmateenistuse prognoosi järgi on ees ootamas kuumad päevad ning kui pühapäeval on oodata kuni 30 kraadi sooja, siis järgmise nädala esmaspäeval kraadi võtta veelgi enam, vahendas BNS.

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ning üksikute vihmahoogudega ilm. Kohati võib tekkida udu. Puhub edela- ja lõunatuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s, hommikuks tuul nõrgeneb. Sooja on 11-15, rannikul kuni 18 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Võib olla üksikuid vihmahooge. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s, õhtul on tuul nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on 20-25, rannikul kohati kuni 18 kraadi. 

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Pärast keskööd Lõuna-Eestist alates levib vihmasadu üle maa põhja suunas, on äikest ja sadu on kohati tugev. Puhub valdavalt idakaare tuul 2-8, hommikul tugevneb saartel ja looderannikul kirdetuul puhanguti 12 m/s. Sooja on 13-18 kraadi. Ennelõunal on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikeseoht. Päeva jooksul pilvisus hõreneb ja saju võimalus väheneb. Puhub idakaare tuul 5-11, saartel ja looderannikul kirde- ja idatuul puhanguti kuni 15 m/s, õhtul nõrgeneb veidi. Sooja on 24-30, rannikul kohati 20-23 kraadi. 

Esmaspäeva öösel on selge ja vähese pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub ida- ja kagutuul 5-11, rannikul puhanguti kuni 16 m/s. Sooja on 18-23 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Ennelõunal võib olla üksikuid vihmahooge, pärastlõunal sajab mitmel pool hoovihma, on äikest ja sadu võib olla kohati intensiivne. Puhub kagu- ja idatuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Sooja on 23-29, Kirde-Eestis kuni 31 kraadi, pärastlõunal lääne poolt alates temperatuur langeb.

Reedel tuleb kuni 23 kraadi sooja

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb reedel kuni 23 kraadi sooja ja sajab hoovihma. 

Öösel on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, kohati on äikeseoht. Puhub lõunatuul 4-10, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 14-18 kraadi.

Peipsi järvel puhub lõuna- ja kagutuul 4-8, puhanguti 13 m/s. Laine kõrgus on 1-1,4 meetrit. Öö hakul sajab hoovihma ja on äikeseoht. Nähtavus on hea. Sooja on 15-17 kraadi. 

Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Sajab hoovihma, kohati on äikest. Puhub lõuna- ja edelatuul 6-12, puhanguti 14, saartel ja rannikul kuni 17 m/s. Sooja on 18-23 kraadi. 

Peipsi järvel puhub lõuna- ja edelatuul 5-9, puhanguti 14 m/s. Laine kõrgus on 1-1,6 meetrit. Õhtupoolikul sajab hoovihma ja on äikest. Nähtavus on hea. Sooja on 19-21 kraadi. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.