"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Valentina: pean pidevalt otsima kohti kus kohast saaksin kaupa soodsamalt (0)
03. august 2023
Valentina Pealinn

Poes käib krõbe hinnaralli. Kõigest poole aastaga on hinnad tõusnud märkimisväärselt ja nende alandamist veel näha ei ole. Pealinn küsis inimestelt, kas nad on hindade muutumist poodides märganud, kuidas on muutnud see nende ostuharjumusi ning kas nad saavad ikka oma sissetulekuga praeguses olukorras hakkama.

Hinnad on väga palju tõusnud ning kõik on muutunud väga kalliks. Ma ise eriti poes ei käi. Kaubanduskeskuses on kõik väga kalliks läinud. Käin kodu lähedal asuvates Maximas ja Coopis, sest seal on soodsam. Kuna olen pensionär siis jälgin sooduspakkumisi. Pean pidevalt otsima kohti kus kohast saaksin kaupa soodsamalt. Kui veel tööl käiksin siis ilmselt hinnad nii tunda ei annaks, aga mina enam ei tööta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.