"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
galerii Stroomi rannapargis toimus suvelaat ja kontsert (0)
06. august 2023
Mats Õun

Pühapäeval, 13. augustil toimus Põhja-Tallinnas Stroomi rannapargis suur suvelaat, kontsert ja lastejooks.

Vaata galeriid (53)

„Suvelaadale Stroomi rannapargis tuleb oma kaupa pakkuma ligi sada müüjat. Kell 12 algab tasuta kontsert, kus esinevad FaSol laulustuudio õpilased, tantsuansambel JJ Street, kandleduo Paulina ja Miia, külalisesineja Lätist Gints Ristamecs ja kodumaine artist Eduard Toman.

Suvelaat Stroomi rannapargis toimub 13. augustil kell 10-16. Kontsert toimub kell 12-16, lavale astuvad FaSol laulustuudio õpilased, JJ Street tantsijad, kandleduo Paulina ja Miia, Gints Ristamecs ja Eduard Toman.

Selveri tasuta lastejooks lastele vanuses 3-12 aastat toimub kell 12-13.15, start mängulaeva kõrvalt. Lastejooksu kava ja eelregistreerimine: programm.ee

Suvelaada lisainfo Facebookis: https://fb.me/e/19HeTzufu

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.