"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
video Legendaarne retrofestival We Love 90`s tõi lavale millenniumi staarid (0)
09. august 2023
Facebook

Varem Lauluväljakul toimunud pidu leidis seekord aset Tallinna Kalevi staadionil.

Neli päeva kestev muusikapidu sai avalöögi 9. augusti õhtul kell 18, kus diskorütme keerutab ei keegi muu kui staardiskor Allan Roosileht. Alates kella 19 astub lavale Eesti oma paremik – Koit Toome, Smilers, Terminaator ja 2QS.

Esinejaid on palju ja sama palju on ka nõudmisi. Erilise tingimuse esitas korraldajale „Ecuadori“ suurhiti esitaja DJ Sash, kes soovib lava taha küll peent šampanjat, ent rõhutab samas, et puuviljadest on välistatud ananass. Samas paistab minimalismiga silma Saksa millenniumi-artist Cascada, kes palub peale esinemist pitsat ja kebabi.

Veidi ootamatu soovi esitas 1997. aasta Eurovisiooni võitja ja „Walking On Sunshine“ hiti staar Katrina (aka Katrina and The Waves), kes palus muuhulgas lava taha prantsuse peent sinepit Dijoni rajoonist Burgundias.

12. augustil esineb oma „Greatest Hits“ soolokontserdiga kähehäälne Bonnie Tyler.
Esmakordselt Tallinna Kalevi staadionil toimuv We Love The 90s toob kokku 1990ndate ja 2000ndate Euroopa tantsumuusika paremiku. 10. augustil esinevad festivalil millenniumi staarid Cascada, Groove Coverage, DJ Aligator ja Caater. 11. augustil astub lavale 1990-ndate raskekahurvägi – Whigfield, Katrina (aka and The Waves), DJ Sash!, Dr Alban, Londonbeat, Haddaway, Nancy.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.