"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
video ja galerii Pirita taaskasutusturul kaubeldi ja nauditi meelelahutust (0)
13. august 2023
Albert Truuväärt

Pühapäeval, 13. augustil kell 11–14 oli Pirital Kose pargis taaskasutusturg. Toimus kontsert ning mitmekesist tegevust jagus nii suurtele kui ka väikestele.

Euroopa rohelise pealinna tiitel kutsub taaskasutusele. Koostöös Kose elanikega korraldas Pirita linnaosa valitsus Pirita taaskasutusturu, mis toimus 13. augustil kl 11–14 Pirita-Kose pargis (Rahvakooli tee 3). Kaubeldati riiete, jalatsite, lastekaupade, kodukaupade, raamatute, ehete ja paljude muude asjadega.

Vaata galeriid (84)

Turuplatsi kõrval oli samal ajal Pirita lastehommik ja muud meelelahutuslikud tegevused, kuhu olid oodatud osalema nii väikesed kui ka suured.

Lastehommik oli kõigile tasuta ja lastega lustisid populaarsed multifilmitegelased. Lastehommiku lõpus ootas kõiki lapsi magus üllatus Premialt.

Külastajatele pakkusid tegevusi USA merejalaväelased, kellel oli kaasas spordivarustus ja koos noortega mängiti traditsioonilisi Ameerika spordimänge. Spordikohtumine toimus Pirita linnaosa valitsuse ja Ameerika Ühendriikide suursaatkonna noorte kaasamise koostöö raames.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.