"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
galerii Mustamäe tähistas Eesti iseseisvuse taastamise päeva: Kukerpillid pakkusid nostalgiat ja ägedat tantsupidu (0)
19. august 2023
Mats Õun

Reedel oli Männi pargis Eesti taasiseseisvumispäeva kontsert, kus esines eesti rahva lemmikbänd – Kukerpillid. Eesti populaarsemaid ansambleid läbi aegade pakkus mustamäelastele muusikanostalgiat ja ägedat tantsupidu. Kaasaelav publik tervitas esinejaid soojade aplauside ja hõigetega. Peale särava muusikalise elamuse sai kogeda äratundmisrõõmu, kaasa laulda ja tantsida.

Vaata galeriid (51)

Kontsert oli eriline ka selle poolest, et esimest korda tuli mustamäelasi tervitama uus linnaosa vanem. Lavale astus Aivar Riisalu, kes soovis kohalolijatele head taasiseseisvumispäeva!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.