"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GALERII Kristiines toimus traditsiooniline hoovikohvikute päev (0)
26. august 2023
Kristiine LOV

Laupäeval toimus Kristiines traditsiooniline hoovikohvikute päev, kus oma uksed avasid ligi 40 erinevat kodu- ja hoovikohvikut.

Vaata galeriid (15)

„Nii nagu möödunud aastatel, nii ka sel aastal oli näha kohvikupidajate suurt pühendumust ja loovust. Nende hoovid olid hubased ja kaunilt kaunistatud ning menüüd mitmekesised ning ahvatlevad. Külalised said nautida maitsvaid toite ja jooke ning samal ajal nautida meeldivat atmosfääri. Kogukonnaüritused on meie linnaosas olulised – need loovad võimaluse inimestel lähemalt tutvuda oma naabrite ja suurendada kogukonnatunnet,“ rääkis Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.