"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Hädalist aitama tõtanud päästjad sattusid kanepikasvatuse peale (0)
02. september 2023
Kuvatõmmis/Pilt on illustratiivne

Tallinnas juhtus lõppeval nädalal päästjatega kurioosne lugu, kui nad läksid akna kaudu hädalist aitama, kuid eksisid aknaga ja sattusid hoopis naaberkorterisse kanepikasvatuse peale. 

Kolmapäeva lõunal sai päästeamet väljakutse Tallinna kesklinna korterisse, kus eakas naine oli sattunud abitusse seisundisse. Kuna korteri uks oli lukustatud ja võti seestpoolt ees, otsustasid päästjad siseneda aknast, kirjeldas Põhja prefektuur toimunut. 

Ekslikult sisenesid päästjad aga akna kaudu aga hoopis kõrval korterisse. “Üllatus oli suur, kui vanaproua asemel vaatasid päästjatele vastu hoopis kaks kasvuhoonet, milles kasvasid kanepitaimed,” kirjutas politsei sotsiaalmeedias.

Kohale kutsutud politseipatrull pidas kanepikasvatajast hobiaedniku, 38-aastase mehe kinni ja alustas kanepi ebaseadusliku kasvatamise eest menetluse. “Vanaproua sai samal ajal kenasti päästetud  ja loodetavasti ei pea hobiaediku naabrid tulevikus enam kortermajas tugevat kanepilõhna taluma,” märkis politsei. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.