"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
pildid Kesklinna juubeliprogrammi mininäitus kutsub harivalt nostalgitsema (0)
04. september 2023
„Kesklinn aastal 1993“ näituse avamine. Foto: Elin Hein

Linnaosa 30. juubeli puhul on Tallinna Kesklinna Valitsus pannud kokku programmi, milles leidub nii nostalgilisi tagasivaateid, lõbusaid üritusi ja konkursse kui ka üllatusi linnaruumis.

Täna, 4. septembril kell 10 sai kesklinna linnaosa juubeliprogramm avapaugu, mil Kesklinna Valitsuse teenindussaalis (Nunne 18) avati mininäitus „Kesklinn aastal 1993“. Näitusel saab meenutada toonaseid tarbeesemeid, vaadata fotomeenutusi ning sirvida ka 1993. aasta meediaväljaandeid.

Koos näitusega avati ka ahjusoe audioretk „Kesklinn 30 aastat tagasi“. Audioretk viib kuulajad aastasse 1993 ning külastada on võimalik kolmekümmet rohkem ja vähem tuntud Tallinna kesklinna paika koos ajastukohaste meenutustega. Audioretke saab igaüks endale telefoni laadida ning läbida sealseid punkte endale sobivatel aegadel.

Vaata lähemalt allolevast galeriist, kuidas varjati nõukogudeaegset lillelist tapeeti ning milline nägi välja 1993. aasta äriklassi mobiiltelefon.

Vaata galeriid (37)
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.