"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kristiine 30 Kristiines peeti linnaosa sünnipäeva sügislaada ja Kristina päevaga (1)
04. september 2023
Linnaosa sünnipäeva tähistamine. Foto: Kristiine LOV

Pühapäeval tähistati Löwenruh´ pargis Kristiine sügislaada ja kuninganna Kristina päevaga Kristiine 30. sünnipäeva.

„Kuninganna Kristina päev ja Kristiine sügislaat on meie linnaosa traditsioonid, mis toovad igal aastal palju positiivseid emotsioone ja melu. Möödunud pühapäeval oli üritus hoopiski erilisem – Kristiine tähistas ümmargust tähtpäeva – 30. sünnipäeva. Laadal oli üle 100 kaupleja. Täname kõiki, kes olenemata vihmasest ilmast meie linnaosa sünnipäeva tähistama tulid,“ sõnas Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

kalle
14. sept. 2023 08:32
kristiine elu on jäänud soiku, sündmustest pole enam ühtegi pilti