"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Roheline seminar: Kuidas kiirendada linnapiirkondades üleminekut taastuvenergiale (0)
05. september 2023
Konverentsil arutatakse, kuidas kiirendada linnade üleminekut rohelisele energiale. Foto: Aleksandr Guzhov

Täna toimub Tallinnas konverents teemal „Linnade mõjuvõimu suurendamine: rohelisele energiale ülemineku kiirendamine“.

Konverentsi peakõneleja on Euroopa Komisjoni energeetikavolinik Kadri Simson, ürituse avas Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart. Paneelides osalevad lisaks Utilitas Tallinn juht Robert Kitt, Helsinki abilinnapea Anni Sinnemäki, Tallinna Tehnikaülikooli professor Jarek Kurnitski jt.

Ürituse fookus on taastuvenergia ülemineku kiirendamine linnapiirkondades. Arutletakse, mis on Tallinna energiasektori väljakutsed ja lahendused, millised on parimad jätkusuutliku linna innovatiivsed lahendused ja kuidas neid luua.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.