"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
PANE TÄHELE! Sõjaline suurõppus Tallinnas: harjutused toimuvad eelkõige sadamate, lennujaama ja Männiku asumi ümbruses (0)
05. september 2023
Sõjaline õppus ''Ussisõnad''. Foto: www.mil.ee

Sel nädalal algab Põhja kaitseringkonna vastutusalas õppuse Ussisõnad aktiivsem faas, mille käigus viiakse neljapäeval, 7. septembril harjutusi läbi ka Tallinnas. Linlaste igapäevaelu see ei häiri.

Eelmisel nädalal värskendati õppusel osaleva isikkoosseisu sõjalisi baasteadmisi Lääne-Virumaal ja Harjumaal asuvatel harjutusaladel, sel neljapäeval viivad formeeritud üksused Põhja kaitseringkonna vastutusalas harjutusi läbi ka Tallinnas. Eelkõige sadamate, lennujaama ja Nõmme linnaosas Männiku asumi ümbruses. Nendes piirkondades võib näha kaitseliitlasi koos reservväelastega patrullimas või vastavalt oma vastutusalale muid tegevusi harjutamas.

Pealinna elanike igapäevaelu õppus ei häiri, kuid kui tekib muresid, aitab neid lahendada tsiviil- ja militaarkoostöö ohvitser nooremleitnant Kristlin Kõrgesaar, tel 5302 9493.

Õppus Ussisõnad korraldatakse 28. augustist 8. oktoobrini üle kogu Eesti, mil korraldavad kõik Kaitseliidu maakaitseringkonnad neile määratud üksuste väljaõppe. Õppuste käigus antakse täiendväljaõpe ligi 10 000 maakaitsestruktuuri määratud reservväelasele. Rohkem infot leiab www.mil.ee/ussisonad.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.