"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
ülevaade Rannahooaeg möödus Tallinnas rahulikult, enim probleeme oli alkoholi, klaastaara ja lemmikloomadega (0)
07. september 2023
Suvi Tallinna randades väga suuri probleeme kaasa ei toonud. Foto: Mats Õun

Nädal tagasi lõppes viies Tallinna avalikus suplerannas ametlik rannahooaeg ning oma töö lõpetasid ka 38 G4S-i rannavalvurit, kes suve jooksul ohutust ja korda tagasid. Tänavune hooaeg möödus rahulikult ja ilma suuremate probleemideta.

Abilinnapea Tiit Terik märkis, et kindlasti oli positiivseim, et lõppenud hooajal ei juhtunud pealinna avalikes supelrandades ühtegi traagilist õnnetust, küll aga pidid rannavalvurid uppumisohus inimesele kolmel korral appi minema. „Pirita, Kakumäe, Stroomi, Harku järve ja Pikakari rannas korda ja ohutust taganud G4S-i töötajad tõid peamiste lahendamist vajanud probleemidena välja alkoholi tarbimise, klaastaara kasutamise ning supelranda kaasa võetud lemmikloomad,“ lisas abilinnapea.

Tallinna rannavalve 2023. aasta suvi numbrites. Uppumisohust päästeti kolm inimest, kes õnneks elustamist ei vajanud. Esmaabi osutati 137 korral (seal hulgas 53 lõikehaava ja 32 marrastust), avalikku korda rikuti randades kolme kuu jooksul 3099 korral (näiteks klaastaara kasutamisele tuli tähelepanu juhtida 951 korda, lemmikloomaomanikke korrale kutsuda 1127 juhul, joobes isikutega tuli tegeleda 434 korral, suplusalale sattus 37 veesõidukit), kadunud ja leitud lastega tuli tegeleda 20 korral. Politseid oli vaja appi kutsuda kaheksal ning munitsipaalpolitseid kolmel korral.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.