"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Video Vihmavarjud, lilled, tordid, kotid ... Vaata, mida kõike inimesed bussi unustavad (0)
07. september 2023
Aastas unustatakse bussidesse tuhandeid esemeid. Kuvatõmmis

Eelmisel aastal unustasid inimesed bussi, trolli või trammi 3100 eset, aga järele mindi neist umbes 800-le.

Tallinna Linnatranspordil on suisa omaette ruum, kus hoitakse asju, mis ühissõidukisse unustatud. Vihmaga unustatakse sageli vihmavarje, aga nagu näha, on leiukohas ka palju muid esemeid. Asjade virvarrist võib vaid oletada, et inimesed ei mäletagi, kuhu nad asjad jätsid või peavad vaeva neid üles otsida liiga suureks.

“Näiteks koolialgusega on lilli ja torte unustatud. Laulu- ja tantsupeo aeg oli meile keerulisem kui mõni teine suvi, sest tulid lapsed mujalt Eestist ja unustati mütsidest telefonide ja rahakottideni,” ütles Tallinna Linnatranspordi juhatuse esimees Kaido Padar.

Enne kui tormate ummisjalu Tallinna Linnatransporti, tasub infotelefonilt 643 4142 järele küsida. Koduleheküljel leitud esemete alt on võimalik ka väike tabel täita. Ehk saate kaotatud eseme kenasti tagasi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.