"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kristiines jätkuvad hoovikohtumised (0)
08. september 2023
Hoovikohtumine Sõstra 1a. Foto: Kristiine LOV

Septembris alustas Kristiine linnaosa valitsus traditsiooniliste hoovikohtumistega, kus elanikud tutvuvad linnaosavalitsuse tööga, käimasolevate projektidega ja saavad esitada oma ettepanekuid. Hoovikohtumised toimuvad kuni oktoobri alguseni.

„Esimesed hoovikohtumised on olnud edukad – kõige esimesel kohtumisel tutvustasime Sõstra 1a hoovi rekonstrueerimise eskiisprojekti, mille kohta oli inimeste huvi väga suur. Mõlemal päeval oli rahvast rohkelt. Järgmine hoovikohtumine toimub Järve asumis Alajaama 1 korvpalliplatsil ja oodatud on kõik elanikud – ka need, kes ise piirkonnas ei ela,“ kutsus Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Kohtumistel osalevad linnaosavalitsuse sotsiaalhoolekande ja linnamajanduse osakonna töötajad, kellelt eri teemade kohta nõu küsida. Samuti osalevad kohtumistel politsei ning munitsipaalpolitsei esindajad, et nende töövaldkonda puudutavat arutada. Miljööväärtuslike piirkondade hoovides on kaasas Tallinna linnaplaneerimise ameti miljööalade spetsialist.

Hoovikohtumised toimuvad teisipäeviti ja neljapäeviti algusega kell 18 järgmistel kuupäevadel ja kohtades:

12.09.2023 Järve raudteejaam (Alajaama 1);

14.09.2023 Västriku bussipeatus (Tondi 48 ees);

19.09.2023 Lilleküla asum (Nõmme tee 23 hoov);

21.09.2023 Lilleküla asum (Kotka 6 hoov);

26.09.2023 Tondi asum (Seebi 34);

28.09.2023 Kuldnoka tänav 10 ja 12 hoov (Kuldnoka 12a);

3.10.2023 Endla tn 51 hoov (Endla 49b).

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.