"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lasnamäe lasteaialapsed õppisid ohutusalasel teabepäeval „Mina oskan seda“ eluks vajalikke oskusi (1)
08. september 2023
Ohutusalane teabepäev ''Mina oskan seda''. Foto: Anastassia Petrova

Neljapäeval, 7. septembril toimus Pae spordikompleksis lasteaedade ohutusalane teabepäev „Mina oskan seda“. Osa võtsid kõik 29 Lasnamäe lasteaeda.

„Sellised teabepäevad on olulised, kuna lapsed saavad eluks vajaliku informatsiooni otse oma ala ekspertidelt. Suur tänu meie koostööpartneritele, ilma kelleta poleks võimalik seda olulist üritust korraldada,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Päeva raames toimusid erinevad õpetliku sisuga töötoad. Käsitleti erinevaid teemasid, milleks on: esmaabi, suuhooldus, tulekahjude käsitlemine ning ennetamine, rahaga targalt ümberkäimine, liiklusohutuse põhitõed ja palju muud kasulikku. Lisaks töötubadele said lapsed mängida üheskoos jalgpalli. Tegevusi viis läbi üle 40 erineva eksperdi 11 erinevast organisatsioonist. Üritust korraldatakse iga aastaselt, et suurendada lasteaialaste teadlikkust eluliselt tähtsatel teemadel.

Suuhoolduse töötuba
Pilt: Anastassia Petrova

Üritust korraldas Lasnamäe Linnaosa Valitsus koostöös Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuametiga. Kokku osales ürituse raames 11 organisatsiooni: Politsei- ja Piirivalveamet, Tallinna Munitsipaalpolitsei Amet, Strateegiakeskus (programmid Prügihunt ja Tark tarbija), Tallinna Vesi, JK Tallinna Kalev, Eesti Punase Risti Tallinna Selts, Suukool,  Saue vabatahtlike Tuletõrjeühing ning OÜ Ennetaja.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

halle
23. sept. 2023 13:13
https://www.telegram.ee/maailm/sisseranne-ahistab-saksamaal-halles-asutasid-vanemad-laste-kaitseks-eskortteenuse