"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Nädalavahetusel kogunevad Lasnamäel Pae pargis laevamodellismi harrastajad (0)
08. september 2023
Laevamudelid. Foto: Eesti Laevamodellistide Liit

Laupäeval, 9. septembril algusega kell 10 toimuvad Lasnamäel Pae pargis laevamodellismi võistlused, mis kestavad kaks päeva. Oodatud kõik huvilised.

„Mul on hea meel, et Eesti laevamodellistide liit korraldab EMi Tallinna etappi raadioteel juhitavatele laevamudelitele juba mitmendat korda just Lasnamäel Pae pargis. Ühelt poolt annab see võimalusele meie elanikele tutvuda antud spordialaga, teisalt toob linnaossa uusi inimesi ja tutvustab laevamudelisporti teise nurga alt,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Laupäeval, 9. septembril algusega kell 10 toimub Eesti meistrivõistluste Tallinna etapp raadioteel juhitavatele laevamudelitele Pae pargis aadressil Pallasti tn 56.

Üritusele registreerimine algab laupäeval kell 9 ning esimesed stardid antakse kell 10. Võistlus toimub mudeliklassidele: F2A, F2B, F2-C, F4A, ECO EXPERT, ECO MINI, ECO MINI STANDARD juuniorid, F1< 1 kg ja F1> 1 kg juuniorid/seeniorid eraldi, vabaklass  Free -500 ja Free 1250 juuniorid.

„Näha saab ilusaid ja uhkeid raadio teel juhitavaid koopiamudeleid ja väga kiireid võidusõidu elektripaate. Ootame kõiki huvilisi kohale kaasa elama,“ ütles Eesti laevamodellistide liidu eestkõneleja Toomas Torv.

Laupäeval algusega kell 10 toimuvad paralleelselt kiirusvõistlused ning koopiamudelite hindamine. Kiirusvõistlusel läbivad paadid ükshaaval aja peale kolmnurkse raja algul ühtepidi, siis teistpidi. Kell 12 tehakse algust elektripaatide võidusõiduga ning koopiamudelite rajasõiduga. Pühapäeval, 10. septembril jätkuvad koopiamudelite rajasõit ning elektripaatide võidusõidu finaalid.

Ürituse korraldajad annavad teada, et ajakavas võib tulla muudatusi. Üritust korraldab Eesti laevamodellistide liit. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.