"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
galerii Mustamäel toimus laupäeval sügislaat (0)
09. september 2023
Albert Truuväärt

Tallinnas Mustamäel Männi pargis toimub laupäeval algusega kell 11 rikkaliku kaubavaliku ja kultuuri- ning spordiprogrammiga Mustamäe sügislaat.

Vaata galeriid (65)

„Sügislaadale on teretulnud kõik suured ja väikesed mustamäelased ja Mustamäe sõbrad. Igaüks leiab meie sügislaada kaubavalikust ja meelelahutusprogrammist midagi oma maitsele. Laadapäev lõpeb ansambli Sunlight kontserdiga. Tere tulemast!“ kutsus Mustamäe linnaosa vanem Aivar Riisalu.

Kell 11 algas Mustamäe mölkky mängijate turniir, kell 13.30 J-Street tantsukool, kell 14 esines tantsustuudio Zalina, kell 15 leidis aset D7 tantsukool, kell 15.15 Delight laulustuudio, kell 17 astus lavale ansambel Sunlight ja kell 18 oli laadapäeva lõpetamine.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.