"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
galerii Mustamäe kogupere spordipäeval sai õppida Ameerika jalgpalli ja võtta mõõtu jooksudistantsidel (0)
10. september 2023
Aleksandr Guzhov

Pühapäeval, 10. septembril oli Kadaka staadionil neljas Mustamäe sügisene kogupere spordipäev. Pereüritus hõlmas tegevusi igas vanuses spordisõpradele ja oli tasuta.

Vaata galeriid (105)

Seekordsel spordipäeval oli mitu uut ja põnevat tegevust – külla tulid USA merejalaväelased, kes viisid läbi sportliku töötoa ja õpetasid Ameerika jalgpalli. Spordipäeva osalejad said mängida korvpalli, võistelda “II Jõusaali Kuningas” tiitli nimel ja õppida maadluse võtteid. Kohal olid päästeameti ning politsei- ja piirivalveameti esindajad, kes tutvustasid külalistele sõidukeid ja varustust.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.