"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
kinnisvara Pirita metsatukka kerkib ainulaadne luksuslik butiikelamu (0)
12. september 2023
Arco Vara Kuldlehe sarikapidu Pirital. Foto: Aron Urb

Kinnisvaraarendaja Arco Vara Piritale kerkiv innovatiivne Kuldlehe butiikelamu saavutas oma lõpliku kõrguse. Viis ainulaadse arhitektuurilahendusega luksuslikku kodu valmivad järgmise aasta esimeses kvartalis.

Lehiku tee 11 aadressil algas ehitus tänavu märtsis ning mai lõpus sai ehitis nurgakivi. Merivälja hinnatud eramajade piirkonda kerkiva Kuldlehe butiikelamu sarikapidu on peetud.

Arco Vara juhi Miko Niinemäe sõnul on ehituses olev eluhoone ettevõtte seniste projektide seas mitmes mõttes erakordne. “Kuldlehe innovatiivne kobarelamu on ainulaadse arhitektuurilahendusega, erakordse asukohaga, väga kvaliteetse ehituslahenduse ja luksusliku siseviimistlusega ning igati kaasaegsete ja energiasäästlike küttelahendustega,“ loetles Niinemäe.

Kuldlehe tulevased elanikud saavad endale ruumika luksusliku kodu linnalähedases rahulikus piirkonnas – see on eramaja tunnetus korteri mugavustega ja selliseid eksklusiivseid kortereid tuleb butiikelamusse ainult viis. „Meie arendusprojektide eesmärk ongi vaid selliste elukeskkondade loomine, kus sooviksime ka ise elada ja Kuldlehe seda kahtlemata on,” lisas Niinemäe.

Sisevaade Kuldlehe butiikelamusse.
Pilt: Aron Urb

Läbi kahe korruse paiknevad 175-200 ruutmeetrised kodud saavad lisaks kvaliteetsele ehituslahendusele ka kaasaegse ja luksusliku siseviimistluse. Igas nelja magamistoaga korteris on walk-in garderoobid, kolm duširuumi ja saun. Kõikide Lehiku kodude juurde käib ka avar terrass ja teisel korrusel asuv rõdu. Parkimine on maja all ja kinnistu kõrvale jääb roheala lastele mõeldud mänguplatsiga. Kuldlehe butiikelamu on A-energiaklassi hoone, mille küte on lahendatud maaküttega ning maja katusele paigaldatakse päikesepaneelid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.