"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
vabaõhukontor Kesklinna valitsus ootab linnaosa elanikke välikontorisse (0)
13. september 2023
Kesklinna linnaosa valitsuse välikontor. Foto: Kesklinna LOV

Nagu ka eelmisel aastal, peab kesklinna valitsus selgi sügisel vabaõhukontorit. Linnaosa erinevate asumites ollakse väljas kuuel korral.

„Varasemad aastad on näidanud, et välikontor on kõige otsesem viis piirkonnas toimuva kohta infot saada, oma kodukoha käekäigus aktiivselt osaleda ja linnaosa valitsust olulistest teemadest teavitada,“ selgitas kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Igal kohtumisel keskendutakse teemadele, mis välikontori asukohas parasjagu aktuaalsed on, muu hulgas kaasav eelarve, graniitsõelmed, lehekonteinerid ja muruniitmine. Teretulnud on ka küsimused ja ettepanekud kõigil muudel teemadel. Kohapeal mõtlevad kaasa linnaosa vanem Monika Haukanõmm ja ametnikud. Esimene vabaõhuvastuvõtt toimub 18. septembril Juhkentali-Keldrimäe asumis Keskturu parkimisplatsil.

Kesklinna valitsus ootab mõtteid jagama, küsimusi esitama ja seeläbi linnaosa tulevikku kujundama. Vabaõhukontorist on võimalik huvilistel haarata ka viimaseid Kesklinn30 juubelimeeneid, sealhulgas pastakaid, vihikuid, helkureid ja käepaelu.

Välikontorid toimuvad kuni 18. oktoobrini igal korral kell 16.30-18:

  • 20. septembril Kitsekülas Tallinn-Väike rongijaama juures;
  • 25. septembril Uues Maailmas Koidu pargis;
  • 3. oktoobril Veerenni piirkonnas Juudi kalmistu sissepääsu ees;
  • 12. oktoobril Kassisaba asumis Falgi pargis;
  • 18. oktoobril Torupilli asumis Politseipargis.
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.