"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TALGUD Maailmakoristuspäeval toimuvad talgud üle Põhja-Tallinna (0)
14. september 2023
Talgutel randa koristamas. Foto: Aleksandr Guzhov

Põhja-Tallinnas toimuvad 15. ja 16. septembril ettevõtete ja organisatsioonide abiga talgud Merimetsas, Linnahalli ümbruses, Paljassaares ja Stroomi rannapargis.

Maailmakoristuspäev on suur ülemaailmne kodanikualgatus, mis on saanud alguse Eestist. Sel suvel toimus Põhja-Tallinna valitsuse ning Maailmakoristuspäev Eestis eestvedamisel seitse rannakoristust rannikualadel. Tänu suurele tööle on meie loodusalad saanud palju puhtamaks, aga väikeprügi jõuab loodusesse siiski endiselt palju. Põhja-Tallinn on väga populaarne paik talguliste seas ja sel aastal on Maailmakoristuspäevale registreerunud umbes tuhat inimest.

Põhja-Tallinnas toimuvad 15. ja 16. septembril ettevõtete ja organisatsioonide abiga talgud Merimetsas, Linnahalli ümbruses, Paljassaares ja Stroomi rannapargis.

Põhja-Tallinna puhtusse panustavad AS Tallinna Vesi, Twilio Eesti OÜ, Philip Morris Eesti OÜ, Tallinna Lennujaam AS seotud ettevõtte töötajad. Koristama tulevad ka mitmed kohalikud koolid ja lasteaiad. Samuti osaleb Maailmakoristuspäeval diplomaatiline korpus Saksa Liitvabariigi saatkonna eestvedamisel.

Tänavu on organisatsioon Maailmakoristuspäev Eestis võtnud eriliselt fookusesse Läänemere keskkonnaprobleemi ja ühekordse plastprügi kalmistutel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.