"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Trammitee parandustööde tõttu on Kadriorus Narva maanteel üks sõidurada suletud (0)
21. september 2023
Foto: Ksenija Kurs

Kadriorus Narva maantee ja Filmi tänava ristmiku juures tugevdatakse trammitee all olevat pinnast, mille tõttu on Narva maanteel tööde piirkonnas kesklinna viival suunal üks sõidurada suletud ning võib esineda ummikuid. Tööd kestavad kuni 23. septembri hilisõhtuni.

Narva mnt 61 juures on trammitee keskosas ja ääres pinnas vajunud ja ebastabiilne. Tööde käigus tugevdatakse pinnast, et vältida rööbaste liikumist ning sellest tingitud asfaltkatte murenemist. Töid tehakse praegu, kuna trammid Kadrioru suunal ajutiselt ei sõida.

Trammiliinid nr 1 ja 3 jätkavad sõitmist 1. oktoobrist.

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.