"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
pane tähele! Tartu-Tapa raudtee remonditööd toovad muudatusi rongide sõiduplaanidesse (0)
22. september 2023
Remonditööde tõttu muutuvad rongide sõiduplaanid. Foto: Ilja Matusihis

25. septembril Tapa–Tartu vahelisel raudteelõigul algavad remonttööd toovad 2024. aasta lõpuni kaasa muudatused Tallinn–Tartu, Tallinn–Koidula, Tallinn–Valga, Tallinn–Aegviidu ja Tallinn–Narva rongide sõiduplaanides.

Tööde lõppedes saab suurendada liinil reisirongide sõidukiirust ja tuua Tartu liinile ka uued Škoda rongid.

“Tallinnast Tartu, Koidula või Valga suunas reisijate jaoks muutub Tapa–Tartu vahelisel raudteel toimuvate remonttöödega seoses sõidu kestus kümmekond minutit pikemaks,” ütles Elroni kommunikatsioonijuht Kristo Mäe. „Kui tööd tehtud, saavad ka uued Škoda rongid tulla liinile ja saame vähendada Tartu–Tallinn vahelise sõidu kestust.“

Töid teostab infrastruktuuri omanik AS Eesti Raudtee. “Tööde käigus õgvendatakse raudteed, uuendatakse liiklusjuhtimissüsteeme, ehitatakse elektrirongide tarvis kontaktvõrk ja ehitatakse ümber ooteplatvorme,” kommenteeris AS Eesti Raudtee ehitusteenistuse juht Riho Vjatkin.  

Uuendatud sõiduplaaniga saab tutvuda www.elron.ee. Elron ja Eesti Raudtee paluvad reisijatelt remonttöödega seotud ümberkorralduste tõttu tekkivate ebamugavuste pärast vabandust.

Täpsemat teavet raudtee remonttööde kohta saab AS-ilt Eesti Raudtee.

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.