"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
ainult kodumaine kraam! Õunafestivalil oli rikkalik valik sügisande (2)
23. september 2023
Albert Truuväärt

Laupäeval, 23. septembril toimus Arsenali keskuse parklas iga-aastane Arsenali Õunafestival, kuhu kogunesid mitmed kodumaised talud ja väiketootjad. Lisaks õuntele leiab lettidelt ka muid kodumaiseid sügisande.

Vaata galeriid (19)

Ametlikul sügise alguse päeval tõid kümneid eri õunasorte müüki Rebase talu Järvamaalt, Raudale talu Jõgevamaalt ja Aakre aed Tartu- ja Valgamaa piirilt. Lisaks õuntele sai festivalil mekkida ja osta kodumaist õunamahla, gurmeekartuleid ja muid köögivilju, mett, marju, hoidiseid, küpsetisi ja palju muud. Ladies Circle Estonia poolt oli festivalil heategevuslik õunaküpsetiste müük. 

Õunafestival toimus Põhja-Tallinnas asuvas Arsenal keskuses juba kuuendat korda. Aastate jooksul on laadaliste hulk üha kasvanud ja seetõttu on laat kolinud õue, keskuse Tööstuse tänava poolsesse parklasse, aadressil Erika 14.

Rohkem infot Õunafestivali ja laadamüüjate kohta leiab www.arsenalkeskus.ee.

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Tallinn pole enam Hansalinn, on Festivalilinn
20. sept. 2023 23:07
Õunafestival, Saunafestival, Supifestival, Kalamaja tänava avamise festival(= Kalamaja päev), Ameerika tänava kohvikutefestival(= Kovikutepäev), -----------------olete haigestunud? On eestlaslikult lihtne - Arsenali õunapäev või lihtsalt Ubinapäev või Kalamaja laat See ei ole üldse oluline kui seal on ka etlejaid. Lõpetage see igasugune rus-anglo sõnade ladumine. Kas te ise saate aru , millist jama ajate - festivalil on kohal laadamüüjad (haige hülge m ..........) Kas järgmisena hakkate kasutama- Tallinna VDNH ? *Pimedate ööde filmifestval - siin on see sõnakasutus õigel kohal **Ainuke Festival on meil momendil, tragikoomika - Toompea-Stenbocki festival, pausid on tsirkus.
lisan .....
20. sept. 2023 23:09
mingi 3 tunniline üritus pole festival , see on pigem karneval, irw:)