"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
video Mee ja mesinduse mess 2023 Tallinna Lauluväljaku siseruumes (0)
24. september 2023
Kuvatõmmis/Pilt on illustratiivne

MTÜ Tallinna Mesinike Selts koostöös MTÜ-ga Alustame Algusest korraldab 23.- 24. septembril Tallinna lauluväljaku siseruumides mee ja mesinduse messi. Sarnast mesindusvaldkonna messi ei ole Eestis varem toimunud.

Mee ja mesinduse mess on suunatud kõigile, kellele läheb korda elurikkus, looduslikult puhtad tooted ning kohalike ettevõtete toetamine. Korraldajad soovivad muuta messi traditsiooniks, kus arutletakse tehnoloogia uuenduste ja muutunud käitlustavade üle ja saadakse infot regulatsioonidest ja võltsmee probleemidest. Meesõpradel on võimalus tutvuda Eesti eri piirkondade rikkaliku mesindustoodete maitsevalikuga ja soetada ka muud kohalikku kaupa. Lisaks toimuvad loengud mee ja mesilassaaduste, mesindamise, apiteraapia ja keskkonnahariduse teemadel erinevate huvidega sihtrühmadele.  Kõigile huvilistele avatud töötubades saavad huvilised valmistada vahariiet, küünlaid, kreeme jm. Olemas on toitlustusala, korraldatud väikelaste hoid ning organiseeritud tegevused suurematele lastele ja noortele.   

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.