"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO Kesklinn tähistas sünnipäeva Bonzo kontserdiga (0)
26. september 2023
Bonzo kontsert Tallinna Sotsiaalkeskuses. Foto: Kuvatõmmis

Linnaosa 30. juubeli puhul on Tallinna Kesklinna Valitsus pannud kokku programmi, milles leidub nii nostalgilisi tagasivaateid, lõbusaid üritusi ja konkursse kui ka üllatusi linnaruumis. Eile, 25. septembril peeti juubelipidustusi Tallinna Sotsiaalkeskuses, kus astus üles muusik Bonzo.

“Meil on tulemas 3. oktoobril suur hooaja algus ning hooaega alustame igal aastal eakate päevaga. Eakate päev ja muusikapäev on 1. oktoobril, meie teeme oma ürituse Hopneri majas 3. oktoobril kell 15, külalisena tuleb kohale ka Aule Urb Estonia teatrist ning esinevad ka meie eakad ja keskuse taidlejad,” rääkis Liivalaia päevakeskuse juhataja asetäitja Vaike Sarn.

Tallinna Kesklinna Sotsiaalkeskuses saab väga soodsalt huviringidest osa võtta, pesta pesu ja hea kõhutäie süüa. Huviringides käib umbes 250 inimest, söömas iga päev saja ringis ja vajaduse korral viiakse toit ka koju kätte. Kas on viimasel ajal märgata, et abivajajaid ja huviringidesse tulijaid on rohkem?

“Natuke on rohkem kui koroonaajal, siis hakkas kustuma, järjest vähem käis, aga nüüd tuleb ringidesse kogu aeg uusi inimesi,” ütles Sarn.

Kas aga muusik Andrus Albrecht ehk Bonzo, kes peab ka ise restorani kodulinnas, teeb repertuaarivaliku ürituse järgi?

“Mulle meeldib kontserdi jooksul enda meeleolu ja publiku tagasiside järgi laule valida. Ma ei taha ennast raamidesse panna, jätan vabaduse kontserdi käigus valida lugusid, mida teha,” ütles Bonzo.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.