"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tasub teada Pallasti tänaval alustatakse täiemahulise kanalisatsiooni ja soojustorustiku ehitustöödega (0)
27. september 2023

AS Utilitas Tallinn tellimusel alustatakse reedel, 6. oktoobril  Pallasti tänaval vee-, gaasi-, sadeveekanalisatsiooni ja soojustorustiku ehitustöödega. Linnaosavalitsus palub elanikel tutvuda ajutise liikluskorraldusega.

“Seoses torustiku vahetusega muutub ajutiselt liikluskorraldus Sikupilli asumis. Palume linnaosa elanikke ja külalisi jälgida ajutisi liikluskorralduse märke ning vabandame ebamugavuste pärast,” ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Reedel, 6. oktoobril kell 17 alustatakse Pallasti tänaval vee-, gaasi-, sadeveekanalisatsiooni ja soojustorustiku ehitustöödega. Seoses kaugkütte-, gaasi-, sademevee ühiskanalisatsiooni- ja ühisveetorustike ehitamisega, suletakse Pallasti tänav lõigus Tartu mnt – Katusepapi tn ajavahemikul 6.10 kuni 29.10. 

Sikupilli keskusesse on autoga ligipääs piiratud, kuid jalakäijatele jääb tee läbitavaks. Liiklus on ümbersuunatud Lubja, Lasnamäe, Kivimurru ning Peterburi tee kaudu. 

Linnaosavalitsus vabandab võimalike ebamugavuste eest. Ehitustööde planeeritav lõpptähtaeg on reedel, 29. oktoobril kell 20. AS Utilitas Tallinn tellimusel teostab töid ettevõte AS KE Infra. Ehitustöid puudutavate küsimuste korral tuleb saata e-kiri meiliaadressile: valmar@keinfra.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.