"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Hukkunuga raudteeõnnetus häirib Harjumaal idasuuna rongiliiklust (0)
01. oktoober 2023
Pealinn

Harjumaal Lahinguvälja rongipeatuses jäi pühapäeva pärastlõunal rongi alla jalakäija, mistõttu hilinevad nii Aegviidu kui ka Narva rong.

Kell 13.40 väljunud Narva–Tallinna rongile astus Lahinguvälja peatuse ülekäigul ette jalakäija, kes hukkus. Sündmuskohal teevad tööd politsei ja kiirabi. Elron avaldab hukkunu lähedastele kaastunnet.

Politsei sai raudteeülesõidul juhtunud õnnetusest teate kell 16.05. Esialgse info kohaselt vilkusid rongi lähenemisest hoiatavad punased tuled ja tõkkepuud olid all, kui 83-aastane naine raudteed ületas. Paraku ei jõudnud naine piisavalt kiiresti üle tee, sai lähenenud rongilt löögi ja suri sündmuskohal. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel

Õnnetuse tõttu on raudtee kahest sõidusuunast üks suletud. Vahejuhtumi tõttu ilinevad kell 15.55 väljunud Aegviidu–Tallinna rong ja kell 13.40 väljunud Narva–Tallinna rong. Õnnetuse tõttu võib idasuuna raudteeliikluses esineda veelgi hilinemisi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.