"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Vaata videot Pressikonverents: Estonia hoone tulevikukontseptsioonist (0)
03. oktoober 2023
Foto: Pealinna arhiiv

Täna, 3. oktoobril toimus Rahvusooper Estonia hoone tulevikukontseptsiooni komisjoni töö kokkuvõtet tutvustav pressikonverents.

Pressikonverentsil osalesid Tallinna strateegilise planeerimise teenistuse direktor Raido Roop (komisjoni esimees), Estonia Seltsi juhataja Mart Mikk (komisjoni aseesimees) ning komisjoni liikmed, arhitektid Oliver Alver (Tallinna linnaplaneerimise ameti juhataja asetäitja) ja Toivo Tammik (arhitektuuribüroo AB Ansambel).

Pressikonverentsi saab järele vaadata SIIN

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Seotud artiklid