"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tondi ülesõidu ümberehitus muudab ajutiselt läänesuuna reisirongide sõiduplaane (1)
04. oktoober 2023
Tondi ülesõidu remondi tõttu muutub reisirongide sõiduplaan. Foto: Ilja Matusihis

Tallinnas kestev Tondi raudteeülesõidu ümberehitus toob 21.–29. oktoobrini ajutised muudatused Elroni reisirongide läänesuuna sõiduplaanidesse. Turba, Paldiski, Keila ja Kloogaranna suuna reisirongide alg- ning lõpp-peatus asub Tallinnas Tondil.

“21. – 29. oktoobrini alustavad ja lõpetavad kõik läänesuunal liikuvad rongid Tallinnas Tondi peatuses, kuna toimub Tondi raudteeülesõidu ümberehitustööde järjekordne etapp,” rääkis Elroni kommunikatsioonijuht Kristo Mäe. “Ajutine sõiduplaani muutus puudutab Turba, Paldiski, Kloogaranna ja Keila suunal reisijaid.”

Remonttööde ajal kehtib Tallinnas rongireisijatele tasuta sõiduõigus trammiliinidel nr 3, 4 ja 6 ning bussiliinil nr 23, millega saab liigelda Balti jaama, kesklinna ja Tondi piirkondade vahel. Trammiliinide ja bussiliini sõiduplaanid on leitab https://transport.tallinn.ee.

Tondi raudteeülesõidu ehitustöid korraldab Tallinna linn. Vaata lähemalt https://www.tallinn.ee/et/uudis/tondi-uus-raudteealune-labisoit-muudab-liiklemise-turvalisemaks.

Elroni sõiduplaani leiab www.elron.ee

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

OLESJA PODLESNAJA RAHASTAMINE
4. okt. 2023 16:29
OLESJA PODLESNAJA RAHASTAMINE Tere kõigile Suur tänu Jumalale OLESJA PODLESNAJA minu teele tagasi toomise eest. Kõigi oma rahaliste vajaduste või rahaliste raskuste korral võtke lihtsalt ühendust selle imelise naise OLESJA PODLESNAJAGA ja jääte igati rahule. See suurepärane naine on mind just aidanud väikese summaga 30 000 € ja see on minu jaoks enam kui piisav. Ta on südamega naine, tänu sellele imelisele naisele sain ma oma elatustaset ja võlga tõsta. Kui vajate väikelaenu, võtke nendega ühendust ja te ei pea pettuma. E-post: olesjapodlesnaja198@gmail.com AITÄH MÄRGE Kui te pole EESTIST, siis hoidke eemale.