"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Augustis sõitis reisirongiga 675 000 reisijat (0)
06. oktoober 2023
Rongiga sõitjate arv on suurenenud. Foto: Ilja Matusihis

2023. aasta augustikuus sõitis Elroni reisirongidega 675 000 reisijat, mis on aasta varasemast 8% enam. Aasta esimese kaheksa kuuga on rongiga reisinud 5,15 miljonit sõitjat.

“Tänavu on jätkunud reisijate arvu kasvamine, mis sai tugevama löögi pandeemia aastatel. Esimese kaheksa kuuga on rongisõitjaid olnud aasta varasemaga võrreldes 10% ehk üle 450 000 enam,” ütles Elroni kommunikatsioonijuht Kristo Mäe.

2023. aasta augusti lõpuks on rongiga tehtud 5,15 miljonit, mullu sama perioodi jooksul 4,69 miljonit. “Selle aasta viimases kvartalis ilmselt pole kasv enam suur, sest nii lääne-, edela- kui ka idasuunal toimuvad raudteel remonttööd,” lisas Mäe.

Augustis sõitis Elroni reisirongidega 675 000 reisijat, mis on aasta varasemast (625 000) 8% enam. Võrreldes 2022. aasta augustiga kasvas reisijate arv enim idasuunal: Tallinn – Narva ekspress +58%, Tallinn – Aegviidu liin +8% ja Tallinn-Tartu ekspress +5%. Läänesuunal kasvasid Keila, Kloogaranna ja Paldiski liinid.

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.