"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
vaata ja kuula Voldemar Kuslap ja Aivar Riisalu esitasid duetina "Mustamäe valssi" (0)
10. oktoober 2023
Aivar Riisalu ja Voldemar Kuslap. Foto: Mustamäe LOV

Kultuurikeskuse Kaja  suures saalis peeti 10. oktoobril eakate mustamäelaste ühist sünnipäevapidu. Peaesineja Voldemar Kuslapi ettepanekul esitati „Mustamäe valss“ duetina koos Aivar Riisaluga. 

Traditsioonilisel Mustamäe linnaosa eakate sünnipäevapeol oli seekord põhjust tähistada ka peaesineja, mustamäelase Voldemar Kuslapi 86. sünnipäeva. Mustamäe linnaosa valitsus ühineb kõigi õnnitlejatega ning tänab armastatud maestrot inspireeriva ja tiheda koostöö eest. Tänagi Kaja Kultuurikeskuse suurel laval antud kontsert tõestas laulja jätkuvat imelist vormi ja tema esinemine teenis oodatult palava aplausi nii et tuli esitada ka lisalugu.  Selleks oli vana ja hea „Mustamäe valss“, mida seekord lauldi Kuslapi ettepanekul hoopis duetina.  Koos maestroga esitas „Mustamäe valssi“ linnaosa vanem Aivar Riisalu.  Üllatusesinejaga laulunumber lisas kontserdile elevust ja pani sellele meeldejääva punkti. 

Mustamäe linnaosa vanema Aivar Riisalu sõnul on eakate 65+ vanuses sünnipäevaliste vastuvõtud alati rõõmsast energiast tulvil koosviibimised: „See, et meie eakate mustamäelaste sünnipäeva tähistamisel osaleb alati palju inimesi, tõestab, et Mustamäe on eluterve keskkond, kus ka kõrges eas inimesed paistavad silma elurõõmu, energia ja tarmukusega.“

Kord kuus toimuv eakata sünnipäevaliste vastuvõtt on Mustamäel pika ajalooga traditsioon, mille eesmärgiks on tänada ja austada väärikaid linnaosa elanikke ning kinkida neile meeleolukas sünnipäevapidu. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.