"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
video Kanaaridele, Istanbuli, Zürichi  – Tallinna lennujaam tihendab lennugraafikut (0)
14. oktoober 2023
Sügistalvine lennuplaan Tallinnas hakkab kehtima 29. oktoobrist. Foto: Ilja Matusihis

Oktoobri lõpust kehtima hakkav sügis-talvine lennuplaan lisab Tallinna lennujaamast mitmeid uusi väljumisi. Nii mõnelgi liinil tiheneb lennugraafik oluliselt ja rõõmustada võivad nii äri kui ka puhkusereisijad.

Sügis-talvine graafik on lennufirmadel paigas ning lendaja võib seekord rõõmustada. Kui varem hõrendati Tallinnast talvist graafikut siis nüüd toimub murrang.

Eestist saab sügisel ja talvel lennata otse tänavu 40 sihtkohta. Tegemist on Tallinnast ajaloo kõige suuremahulisema lennuplaaniga.

“Algavad regulaarlennud Kanaari saartele, Tenerifele, terve talve jätkub Malaga, kus käiakse nii puhkamas kui ka sõpradel külas, jätkavad osa talve Ateena ja Itaalia liinid. Suvegraafik muutub natuke nõrgemaks, samas kevad, sügis ja talv järjest tugevamaks, suusasõprade rõõmuks tulevad regulaarlennud Genfi,” sõnas Tallinna lennujaama kommertsjuht Eero Pärgmäe.

Neljal päeval nädalas jätkuvad lennud Zürichi. Rõõmustada võivad mäesuusasõbrad, kes soovivad lennata Šveitsi Alpidesse.

Enne pandeemiat oli Tallinna-Istanbuli lennugraafik tihe. Nüüd see taastub. Nädalas tuleb kümme lendu. Esmaspäeviti, neljapäeviti ja pühapäeviti on kaks lendu päevas.

“Ehk siis Türgi lende on kümme korda nädalas ja see annab hea võimaluse kaugemale lendajatele, sest eestlased soovivad aastas lennata üle tuhandesse lõppsihtkohta ja Turkish Airlines on väga suur edasilennuvedaja. Mille üle veel heameel ärilendajate vaates, Vilniuse liin saab tugevat täiendust,” ütles Pärgmäe.

Sügistalvine lennuplaan Tallinnas hakkab kehtima 29. oktoobrist.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.